۱۳۸۸ آبان ۶, چهارشنبه

سرانجام این نمادها چیست؟

خوب یادم هست! سه سید فاطمی خمینی خامنه ای خاتمی!
سیادت برای اصلاحات همیشه مانند کاغذ کادویی بود برای افکار اشخاصی چون یورگن هابرماس و ماکس وبر.





(پوستر از وبلاگ دوئل)

در این میان اطرافیان آقای احمدی نژاد زیرکی خاصی به کار بردند و پرچم ایران را به عنوان نماد برگزیدند که معمولا همه جا پیدا می شد و از قبل نیز در بسیاری از مکان ها نصب بود، ملی و کم هزینه.


۱۳۸۸ آبان ۲, شنبه

مجذوبیت به جامعه مدنی

خبری خواندم :
لاريجانی با طرح اين سئوال که کودتاگران پس از اين چه خواهند کرد تصريح کرد: اخيراً خاتمی حرفی زده است که قابل تأمل است، وی گفته اگر اجازه ندهند مردم تجمع داشته باشند آنها می روند هسته عمل تشکيل می دهند. سوال اين است که چه عملی است که باقی مانده آقايان انجام نداده اند، به عقيده من رويکرد جديد آنها ترور و خشونت است. يعنی آنها به همان نقطه ای رسيده اند که منافقين رسيده اند.
وی ادامه داد: منافقين بچه مسلمانانی بودند که مجذوب مارکسيسم بودند، اين جذبه آنها را به نفاق کشاند اينها هم مجذوب ليبراليسم هستند اينها مدهوش نظام سکولار هستند نتوانستند خود را نگه دارند. مسير آنها در نهايت به خشونت می رسد و اين علامت ختم کارشان است.
وی افزود: دوم خرداديها هفت،هشت ماه عمر اين ملت را تباه کردند و ملتی که در گفتمان پيشرفت، خدمت و عدالت دنبال کارآمدی است خود را معطل اينها نمی کند. آنها دست به انتحار سياسی زده اند،نظام بايد مدل جديدی را براي طراحی رقابت سياسی در نظر بگيرد.

آزادی در غرب یک دروغ بزرگ است!
انصافا دوستان به این سایت سر بزنند تا ببینند در برخی موضوعات به خصوص هالوکاست چه خفقانی در غرب وجود دارد. این حرف رو من یا صدا و سیما نمی زنیم بلکه کسی می گه که در آمریکا به دنیا اومده و سالها اونجا زندگی کرده!
در قسمت POLITICAL CORRECTNESS AND REVISIONISM نوشته شده که :

In our own society, in the debate over the question of political correctness, there are those who deliberately attempt to trivialize the issues. They claim that there is no real problem with freedom of speech in our society, and that all that is involved with PC are a few rules which would defend minorities from those who would hurt their feelings. There is, of course, a deeper and more serious aspect to the problem. In American society today there is a wide range of ideas and viewpoints which the mass media will not allow to be discussed openly. Even obvious facts and realities, when they are politically unacceptable, are denied and suppressed. One can learn much about the psychology and methods of the Thought Police by watching how they react when just one of their taboos is broken and Holocaust Revisionism is given a public forum.

در جامعه آمریکا امروزه حوزه وسیعی از اندیشه ها و دیدگاه ها وجود دارد که رسانه های گروهی به آنها اجازه نخواهند داد که در موردشان به صورت صریح و باز بحث شود. حتی حقایق بدیهی و مسلم، زمانی که از نظر سیاسی قابل قبول نباشد، متوقف و منع می شود.


مطالب مرتبط در این وبلاگ : هالوکاست چه رنگیه!

۱۳۸۸ مهر ۲۵, شنبه

تحفه های فرنگ

از آنجایی این روزها در وبلاگ های بعضی ها موضوع مبارزه مسالمت آمیز یا کودتای مخملی زیاد به چشم بنده خورد و بررخی افراد به اصطلاح روشن فکر چون شیرین عبادی این مطلب را بیان می کنند که مگر انقلاب(بخوانید کودتا) مخملی چه اشکالی دارد! لازم دانستم تا این مطلب بنویسم.

چه اسم فریبنده ای ! مبارزه مسالمت آمیز! مخاطبین اصلی چنین شعار هایی چه کسانی هستند؟ خوب! پر واضح است که جوانان و دانشجویان. کسانی که همیشه دوست دارند کارهای بزرگ انجام دهند اما خطر بازیچه شدن را همیشه دارند.


جالب اینجاست که مگر از انتخابات مسالمت آمیز تر هم داریم؟ واقعا کیست که پاسخ این سوال را بدهد؟! آیا کسانی که با سورو
س ها ملاقات می کنند برای این سوال پاسخی دارند؟

در کودتا های مسالمت آمیز چه اتفاقی می افتد؟

قدرت به دست مردم مستضعف می افتد.
قدرت به دست شهروندان درجه یک و روشنفکران و نخبگان می افتد.

قدرت به دست بیگانگان و استکبار می افتد.
قدرت به دست ستاد مبارزه با مواد مخدر می افتد.
قدرت به دسته یک سقوط می کند.
قدرت دست به دست شده! دست رشته!

برخی وقتی یافته ها و بافته های غربی را می بینند آن را مانند وحی مورد پرستش قرار می دهند. مثلا وقتی چندین گاو وحشی را به وسط خیابان رها می کنند و هر سال در این مراسم چند نفر کشته می شوند با چهره ای کاملا روشنفکرانه می گویند : ببین چه سرگرمی خوبی مردم عقده هاشون خالی می شه. حتی ممکن است از این حرکت تفاسیری ارائه دهند که خود غربی ها هم انگشت به دهن بمانند در این میان کسی هم به عقل این انسان ها شک نمی کند.

مثل همین قضیه در مورد تز نسبتا جدید کودتا مخملی اتفاق می افتد.

تز اینه که شما و طرفدارانتان بیاید خیابان ما هم با برو بچ میایم هرکی بیشتر بود اون برندست. باشه می ریم که بشمریم اول شما مخمل جون. ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ .....۲۴ میلیونو ! نه! نه! نشد از اول ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ... بیست و ... نه از دوباره!...

اندر سیاست نبودی مدت مدیدی! پایان بدان مگر ندیدی؟
عقده بیست ساله گشودی؟! پایان بدان مگر ندیدی؟
مهر دشمنان به دل خریدی! پایان بدان مگر ندیدی؟
از خط امام برون جهیدی! پایان بدان مگر ندیدی؟
به پا کردی فتنه جدیدی! پایان بدان مگر ندیدی؟
مردم تو را زنند سیلی شدیدی! پایان بدان مگر ندیدی؟

۱۳۸۸ مهر ۲۱, سه‌شنبه

استکبار رنگی

روز مبارزه با استکبار جهانی

با توجه به تبلیغات وسیع کودتاگران شکست خورده سبز در مورد روز سیزدم آبان لازم دانستم تا نکاتی را متذکر شوم.

این بار به جای تجمع در مقابل لانه جاسوسی خالی به جایی می رویم که فریب خوردگان همان شیطان بزرگ خواهند رفت و از آرمان های امام و رای ملت مومن و مستضعف پشتیبانی می کنیم و مانند همیشه تو دهنی محکمی به آنها خواهیم زد تا برای آیندگان درس بزرگی باشد.

کسانی که تا دیروز الگو برداری خود را از کشورهایی نظیر گرجستان و اوکراین را انکار می کردند هر روز چهره پلید و غرب زده خود را بیشتر نمایان کرده و مجذوبیت خود را به دموکراسی دروغین غربی بیشتر آشکار می کنند.

شاید مردم تصور کنند که دفع شر کودتاگران سبز وظیفه نیروهای امنیتی باشد اما با توجه به نوع این حرکات در کودتاهای مخملی و مظلوم نمایی و هوچی گری سیاسی آنها با استفاده از رسانه های معاندی چون بی بی سی که از برخورد نیروی انتظامی نهایت سواستفاده را خواهند کرد همچنین وقتی این گروه طرف خود را فقط نیروهای امنیتی ببیند توهم ما بیشماریم باعث قوت قلب شیطانی آنان خواهد شد باید آنها خود را ابتدا در مقابل سد عظیم ملت مشاهده کنند نه در مقابل حاکمیت. وقتی ببیند که برای رسیدن به هدف شوم خود باید از سد مردمی که سرسختانه از نظام اسلامی خود هرچند با کمی و کاستی های موجود دفاع می کنند به کنج خانه های خود باز می گردند.

باید مواظب بود تا مصداق این جمله از مقاله جین شارپ نشویم.
!!!حمایت هایی كه از حکومت می شود بايد تا آنجا تضعيف شود كه به حد اقدامات بی طرفانه برسد ( نظاره گران ) يا حتی ترجيحا به حمايت فعال از اقدامات طرفدار دموكراسی تبديل شود.!!!

همه با هم این شعار خود "خدایا خدایا
تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما" را در عمل نشان می دهیم.

۱۳۸۸ مهر ۱۶, پنجشنبه

تبری

تا کنون جناب آقای میم میم هیچ موضع صریحی در مورد حامیان خود و حتی هدف خود نگرفته اند که تشکیلات راه سبز امیدی(ترسا) که از آن دم می زند بالاخره چیست و چه هدفی را دنبال خواهد کرد؟ چگونه در چهارچوب نظام می شود اغتشاش کرد یا دروغ گفت.
چرا ایشان که دم از خط امام می زنند تا به حال از حمایت انواع ضدانقلابیون از خود تبری نجسته اند. چه طور همه سطلنت طلبان، اصلاح طلبان، بشگه طلبان، معاندین خلق، مارکسیست ، ماتریالیست، لیبرالیست، اوباشیست ها زیر دستمال سبز ایشان جای گرفته اند.


به نظر شما آیا آقای میم میم از این تصویر تبری می جوید یا خیر؟

۱۳۸۸ مهر ۱۲, یکشنبه

خط امام ۲

شاید بعد از حوادث انتخابات اسم جناب جین شارپ رو شنیده باشید.
نمی دونم مقالات ایشون رو خونده باشید یا نه ولی ترجمه یکی از معروف ترین مقالات ایشون که از طریق ایمیل بین سبزها در حال پخش بود که یکیش اتفاقی به من رسید. خیلی جالب بود توصیه می کنم یه جستجو کنید شاید پیدا کردید. مقاله ای به عنوان از دیکتاتوری تا دموکراسی.

در طول دوران انتخابات و بعد از آن من در سایت های سبزها مشغول جمع آوری اطلاعات بودم این کار رو برای خودم می کردم ولی حالا یکی از حقایقی که در این میان بهش رسیدم رو خدمتون ارائه می کنم.

جين شارپ پدرخوانده روشنفكران مخملي در يك گفتگوي تلفني با آسوشیتدپرس اعلام كرد كه مقالات وی به زبان فارسي در روي اينترنت براي استفاده معترضان وجود دارد.
این گفتگو رو می تونید با نام راهنمای پیشنهادی استاد اعتراض به ایرانیان (Scholar's protest guide offered to Iranians) در اینترنت ببینید.

said Iranian protesters have to be prepared for the long haul and come up with "low-risk" tactics. He pointed to calls on Twitter for protesters to turn on car headlights and stand across from security services holding the Quran as a good start, but said they need to do more.

He lauded some of Iranian protest tactics: wearing green — the symbolic color of Islam — and chanting slogans from the 1979 Islamic Revolution.

ایشون تو این مصاحبه گفته که مردم چراغ ماشین هاشون رو صبح ها به نشانه اعتراض روشن کنن و با در دست داشتن قرآن جلوی نیروهای امنیتی بایستند (البته این کلک رو معاویه خیلی وقت پیش استفاده کرده بود) لباس سبز بپوشن که یکی از رنگهای سمبلیک اسلام هست. حالا با دیدن این عکس ها خودتون قضاوت کنید که کی از کی داره خط می گیره! آیا از امام خط می گرین؟ آیا خط امام به جین شارپ متصل است؟ آیا امام آنها جین شارپ است؟




۱۳۸۸ مهر ۱۱, شنبه

دروغ های حقیقی یا حقیقت های دروغی ۲

گرچه سبزها علاقه دارند همه چیز را سیاسی و به نفع خود ببینند اما علاقه مندان فوتبال همواره نشان داده اند که علاقه ای به سیاست ندارند و در فراخوانی های پی در پی سبز ها برای شرکت در مسابقات ورزشی با لباس سبز بی اعتنایی کردند. فوتبال با سیاست نمی خوایم.
بنده متوجه نمی شوم که تساوی دو تیم استقلال و پیروزی چه ارتباطی به گروه های سیاسی پیدا خواهد کرد مثلا اگر دیروز تیم استقلال یا پیروزی برنده میدان می شدند چه اتفاق خاصی رخ می داد که این رویداد را به سیاست ارتباط دهد؟ حتی اگر درگیری هم بین طرفداران اتفاق می افتاد. همه جای دنیا گاهی اوقات بین طرفداران دو تیم فوتبال درگیری ایجاد می شود که این نشان می دهد که معمولا دربین هواداران تیم ها افراد نابه هنجار اجتماعی کم نیست.
البته گروه های متصل به ضدانقلابیون سبز سعی کردند بازی به این جذابی را مشکوک جلوه دهند اما هیچ ارتباط خاصی بین سیاست و فوتبال دیده نمی شود.

در روانشناسی اصلی وجود دارد که می گوید مثلا اگر کسی مدتها به دنبال خرید یک ماشین بوده و بعد یک پراید نقره ای می خرد وقتی به خیابان می رود توجهش بیشتر به پرایدهای نقره ای جلب می شود انگار که به ناگه تعداد این نوع ماشین در سطح شهر چند برابر شده. حال حکایت عده ای است که همه چیز را در این روز ها سبز مایل به قهوه ای می بینند و همه حوادث عالم را به نفع خود برداشت می کنند.
درحالی که دیروز در ورزشگاه آزادی صدای یاحسین و یا اباالفضل شنیده می شد اهالی شهر خیالی سبز این شعار را اینگونه شنیدند یا حسین میرحسین . این در حالی است که این حرف شاید با شعار فوتبال با سیاست نمی خوایم تناقض داشته باشد. این عده حرفهای افراد خودی را نیز سانسور می کنند به طور مثال مطلبی زیر را در سایت ضد دین و انقلاب و ایران بالاترین مشاهده می کنید که با رای منفی سایرین مواجه می شود:





هر چند این رفتار سبز ها را شاید بتوان با رفتار کسانی که به تئوری توطئه (Conspiracy theory) معتقدند نیز مقایسه کرد.

"به هر نظریه‌ای که یک واقعه را توسط نقشه سری گروهی دسیسه گر (عموماً قدرتمند) توضیح می‌کند، اطلاق می‌شود.در تعریفی دیگر، تئوری توطئه عبارت است از نداشتن اعتقاد یا باورنکردن شکل ظاهری رویدادهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی.
تئوری توطئه در شکل حاد آن بیانگر این است که تمامی بدبختی‌های عالم در پی اعمال گروهی از افراد پرنفوذ و معمولا پنهان است. در بیان این مفهوم گفته می‌شود گروه‌های کوچک و تیزهوشی دارای امکانات سیاسی، مالی، نظامی، روانی و علمی در پی تمام حوداث خوب و بد این دنیا هستند.برخی از افراد معتقد هستند هیچ اتفاق سیاسی مالی و اقتصادی در این دنیا بدون دلیل پشت‌پرده اتفاق نمی‌افتد بلکه همواره افرادی در پس پرده‌های اینگونه رخدادها هستند که اینگونه مسائل را هدایت می‌کنند."